Szerző: Lukács Barbara

Vándordal: a belső utazás stációi – a Folkfonics új albuma

A Folkfonics zenekar vezetőjével, Szabó Csabával a Covid előtt beszélgettem utoljára. Ekkor kezdtek bele legújabb albumuk, a Vándordal felvételeibe, mely azóta meg is jelent. Az immáron hatéves Folkfonics zenéje roppant izgalmas!

Újratöltve is nagyot szóló klasszikus

Amikor megláttam a legújabb Kisasszonyok-feldolgozás plakátját, rögtön tudtam, hogy látnom kell ezt a filmet! Az azonnali moziba szaladás legfőbb indítéka a megkapó poszter, az előzetes meseszerű filmkockái voltak, továbbá a tény, hogy a remake rendezője az egyik kedvenc színésznőm.

Feltámadás, Hit–Zene, Teremtés

Sándor Antal festő- és szobrászművész műveit bemutató, Feltámadás, Hit-Zene, Teremtés című kiállítása továbbra is megtekinthető a Támogatáskezelő galériájában.

HírösNagyi és Kacsacsőrű

Díjazták 2021 legjelentősebb társadalmi innovációs teljesítményeit. Az EMMI és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő márciusban nyílt pályázati felhívást hirdetett 2021 legjelentősebb társadalmi innovációs teljesítményeinek elismerésére.

Kitüntetnék 2021 legnagyobb társadalmi innovációját

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Támogatáskezelő nyílt pályázati felhívást hirdetett 2021 legjelentősebb társadalmi innovációs teljesítményeinek elismerésére.

Fekete Péter: ezek a fotók mintha festmények lennének!

Nagy sikerrel nyílt meg A cirkusz láthatatlan lelke című kiállítás a Támogatáskezelő galériájában.

Koktélon és nevetésen keresztül-kasul

Szeretem a Rózsavölgyi Szalon előadásait. A színvonalas darabok előtt a poharak vidám csörömpölését, a klasszikus kávéházi hangulatot, a fesztelen színházélményt. Hogy az előadás alatt kedvenc italomat szürcsölhetem, és akkor állhatok fel, amikor csak akarok, nem szorít maga közé félsornyi néző...

Örökölhető és örökíthető a tehetség?

November 24-én indult útjára az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a MANK első közös, Staféta elnevezésű kiállítássorozata. Az első állomáson a Farkas–Rákossy művészdinasztia több generációjának izgalmas munkáit ismerhetjük meg, unokától a nagyapáig.