DXB05 2015.
 
Munkáin különböző technikákat alkalmaz, mind analóg technikát markerek, mintahengerek és a tufting, mind pedig digitális technikát, a robotik és a jacquard szövés technikáját.
Omniverse No.01 2016.
 
Gondolatforgácsok a művész hitvallásából: „Arra edzem az intuíciómat, hogy irányítsam a logikát. – Az intuíció és a logika nem két független entitás, hanem szorosan összefüggenek. – Gesztusaim sebességével kerülöm a szándékos gondolkodást. – A készítés gyorsasága minden alkotásban elengedhetetlen, hogy az érvelt logika ne uralja a képet, az eljárás a cselekvés típusa előre meghatározott, de intuitív végrehajtása a vásznon történik. – Az alkotások a földön készülnek személyes univerzumnak nincs előre meghatározott bal vagy jobb, alsó vagy felső, elülső vagy hátsó oldala.
Omniverse No.02 2016.
 
A festmény a sík felületen feszültséget teremt a két- és a háromdimenziósság között. Közelről a néző egyszerre érzi magát végtelenül kicsinek és gátlástalanul nagynak elmerül személyes univerzumának feszültségében. – A serendipity, a »kellemes véletlenség« procedurális formáját hangszerelem, hogy meglepjem magamat és a nézőket.”

1983 óta szorosan együttműködik Kas Oosterhuis építésszel, akivel társalapítója az ONL építészeti stúdiónak.

Csipke03 2021.
 

Megnyitó: 2022. január 12. szerda 18 óra

Megnyitja: Szegedy-Maszák Zoltán képzőművész

Megtekinthető: 2022. február 8-ig szerdán, csütörtökön és pénteken 15-től 18 óráig

KAS Galéria 114 Budapest, Bartók Béla út 9.

DXB06 2015.