Tényleg mindenki: férfi, nő, gyermek, idős és fiatal – de inkább senki ne szoruljon rá!

Június 20-án, 17.00 órakor nyílik Void kiállítása az óbudai Országút Galériában. A kiállítást Szabó Simon színész nyitja meg.

Az alábbi videót Void műtermében készítettünk a kiállításmegnyitó kapcsán.

A kiállítás megnyitóján jelentjük be hivatalosan is, hogy a 31. Művészetek Völgye Fesztiválon 2022. július 23-án A streetart arcai – interaktív performansz keretében, a közönség jelenlétében elkészített monumentális kétszárnyú kaput, melynek címe A város arca, jótékonysági árverésre ajánljuk fel.

 

Az elkészült alkotás a Fő téren lesz kiállítva a fesztivál végéig, ahol szelfizni, fotózni is lehet.
De ami ennél sokkal fontosabb: az árverésből befolyt összeget a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Centruma javára ajánljuk fel, ahol a pénzből a kiságyakat szeretnék megújítani. Online licitálni a fesztivál végéig, vagyis 2022. július 31-ig lehet majd az axioart.com online aukciós portálon.

 

A jótékonysági árverés mellé állt Lékai-Kiss Ramóna, aki számára nem volt kérdés, hogy veszprémi lányként és édesanyaként a veszprémi kórház gyermekrészlegét segítse a jótékonysági licitálásra buzdító felhívásaival.

Az eseménysorozat lezárásaként ünnepélyes keretek között adjuk át az alkotás árveréséből befolyt összeget a Gyermekcentrum megbízott vezetőjének.

Jöjjenek közelebb! Élőben alkotunk!