Egyedülálló helyszín a Balaton déli partján:

A Sandorella Művészudvar nem csupán egy színház, hanem igazi találkozóhely, ahol egymásba fonódnak a különböző művészeti ágak. A Balaton közelsége, a homokos part és a lenyűgöző naplementék varázslatos hátteret biztosítanak az előadásokhoz és a rendezvényekhez – a nézők szabadtéri színpadon, a csillagos ég alatt élvezhetik a színház, a zene és a tánc adta különleges élményt.

A Sandorella Művészudvar repertoárja a sokszínűségre és a minőségre helyezi a hangsúlyt.

A klasszikusoktól a kortárs darabokig, a vígjátékoktól a drámákig mindenki, minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes előadást.

Magyar és külföldi klasszikusok: Shakespeare, Molière, Csehov és más nagy drámaírók művei elevenednek meg a színpadon; a kortárs magyar drámairodalom legizgalmasabb alkotásait is bemutatjuk, lehetőséget teremtve a fiatal tehetségek számára. Mindezeken túl természetesen a zene szerelmeseinek is kínálunk felejthetetlen élményeket, változatos zenei stílusokban.

A nyár folyamán olyan neves művészek lépnek fel, mint Fesztbaum Béla, Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Hegedűs D. Géza, Kováts Péter, Kárász András Péter, Koltai Róbert, Vecsei H. Miklós, Balla Gergely, Cserna Antal, Balázs-Valler Kata, Gazsó L. Ferenc, Pataky Klári

 

A látogatók a következő programokon vehetnek részt:

Július 12.: Pesti polgár – Fesztbaum Béla zenés színházi estje

Július 13.: Halleluja! Leonard Cohen-est – Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter

Július 18.: „A világ őrszemei" – Hegedűs D. Géza, Kováts Péter, Kárász András Péter

Július 20.: Sose halok meg?,  zenés, verses kabaré – Koltai Róbert estje

Augusztus 8.: Mondjad Atikám! – Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje

Augusztus 9.: Laczkó Gábor: Írd újra, Shakespeare, Cserna Antal előadásában

Augusztus 14.: A veréb (Balázs-Valler Kata Édith Piaf-estje)

Augusztus 16.: A fényt kapott 20. század (személyes portrék múltról, jelenről) – Gazsó L. Ferenc estje

Augusztus 17.: Pillangó ballada (kortárstánc-előadás) – Pataky Klári koreográfiája

Célunk egy olyan fórumszerű működés, ahol a szép és impozáns színpadunk és a nézőtér határa összemosódhat. Ahol előadás után kötetlenül beszélget alkotó és néző. A Sandorella Művészudvar igazi értéket akar közvetíteni. Egy sziget, egy asylum szeretnénk lenni az olykor zajos mindennapokban – fogalmazza meg a hely ars poeticáját Léner András, a Sandorella Művészudvar művészeti igazgatója.

Kísérőprogramok és gasztronómiai élmények az Adam's Gardenben:

A Sandorella Művészudvarban található Adam's Garden egy igazi gasztronómiai paradicsom. A hangulatos kerthelyiségben friss, szezonális alapanyagokból készült ínyenc fogások, különleges koktélok és frissítő italok várják a látogatókat. A kicsik sem maradnak ki a jóból, hiszen a gyerekeknek külön menü és játszótér áll rendelkezésükre. Az Adam's Gardenben a kulináris élmények és a művészeti programok tökéletes harmóniában találkoznak, így a látogatók a színházi előadások előtt vagy után egy kellemes vacsorával vagy egy pohár itallal zárhatják a napot.

A részletes program és jegyinformációk megtalálhatók a Sandorella Művészudvar weboldalán és közösségimédia-oldalain.